Over ons

Bij Equal Energy geloven we niet alleen in een groene en duurzame wereld. Als jong en gedreven intermediair tussen energieleverancier en klant herkennen we ook de waarde van het collectief. Want samen bereik je simpelweg méér dan alleen. Het is een filosofie die de basis vormt van alles wat we doen. Transparant, betrokken en met een flinke portie lef. Maar ook uiterst laagdrempelig en scherp gefocust op de toekomst. Kortom, nét even anders!

Equal Energy bedient haar klanten op maat met groene stroom en gas. Duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten die het comfort binnen de woon- en werkomgeving vergroten. En ervoor zorgen dat je zonder omkijken dóór kunt. Altijd en overal.

We leveren energie aan individuele afnemers. Particulier én zakelijk. Maar liever nog trekken we de kaders breder en gaan we een hechte en langdurige samenwerking aan met klantencollectieven, zoals verenigingen, bedrijven, sportclubs en vriendengroepen.

Want door groene energie gezamenlijk in te kopen, is de winst het hoogst. Voor het milieu én de portemonnee van onze klanten…

Toekomstgericht investeren in het milieu heeft bij Equal Energy de hoogste prioriteit. Daar handelen we dan ook naar. Primair via de verkoop van groene stroom en gas. Maar ook door een stevige korting te geven op een breed scala van duurzame producten, zoals zonnepanelen, spouwmuurisolatie en laadpalen.

Do you care about the future? Go Equal!
Met Equal Energy ga je ook op energiegebied op weg naar een duurzamere toekomst. Heb jij de guts om als ambassadeur samen met ons de wereld een beetje beter te maken? Kom dan in actie en meld je vereniging, bedrijf, sportclub of vriendengroep vandaag nog aan!

KUNNEN WE JE HELPEN?

Direct aan de slag

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring