Diensten

In- en verkoop energie

Door onze jarenlange ervaring van duurzame energie inkopen op de energiemarkt weten wij altijd een besparing te realiseren. Omdat Equal Energy een onafhankelijke partner is weten wij altijd de beste deal te realiseren voor je situatie, collectief of organisatie.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een vorm van isolatie waarbij de spouw (ruimte van een paar centimeter tussen de binnen- en buitenmuur van je pand) gevuld wordt met hoogwaardig isolatiemateriaal. Equal Energy helpt je bij het realiseren hiervan, het zorgt ervoor dat warmte uit huis niet verloren gaat wat resulteert in een lagere energierekening.

Zonnepanelen

Met de zonnepanelen van Equal Energy wek je zelf zonne-energie op en verminder je de CO2-uitstoot. De aanschaf van PV-panelen is een duurzame investering in de toekomst die zichzelf terugverdient. En zo daag jij bij aan een beter milieu met je collectief of organisatie.

Laadpalen

Wij geloven dat elektrisch rijden de toekomst is, daarom helpt en begeleidt Equal Energy bij de aanschaf van laadpalen voor uw organisatie.

Energiescan

Ben jij benieuwd welke stappen je moet zetten om je huis of pand te verduurzamen? Bij een energiescan wordt er door een snelle controle het energieverbruik in kaart gebracht. Wij kunnen dit volledig verzorgen en je uiteraard informeren over welke maatregelen er getroffen kunnen worden zodat je kunt besparen op energie.

Informatieplicht

Verbruikt uw pand per jaar vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 gas? Dan ben je verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Het invullen van de informatieplicht is helaas een tijdrovend en complex proces. Door het bepalen van maatregelen, het aanvragen van E-herkenning en het invullen van de rapportage besparen wij je enorm veel tijd en nemen wij deze zorg uit handen.

Airco- & verwarmingssystemen

Equal Energy’s airco-systemen verduurzamen uw huis en verlagen maandelijkse energiekosten. Moderne systemen, vooral A-merken, bieden duurzame koeling in de zomer en verwarming in de winter. Dit minimaliseert gasverbruik, waardoor uw energierekening daalt. Combineer dit met zonnepanelen voor extra besparingen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

WOZ clustering

Heb jij meerdere aansluitingen binnen hetzelfde pand? Een van onze specialisten komt graag langs om dit te controleren. Indien dit het geval is dienen de aansluitingen geclusterd te worden. Je komt hierdoor sneller in een lager belastingtarief terecht en het is vaak ook nog financieel aantrekkelijk voor jou.

Stap 1

Samen met onze specialisten wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor besparing en verduurzaming binnen je situatie, collectief of organisatie.

Stap 2

De uitkomsten worden vrijblijvend en overzichtelijk weergegeven in een rapport met concrete punten en passend advies.

 

Z

Stap 3

Uiteraard bepaal je zelf welke besparing- en verduurzamingsacties er uitgevoerd mogen worden en passend zijn. Wij zullen je helpen om een juiste en passende keuze hierin te maken.

KUNNEN WE JE HELPEN?

Direct aan de slag

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring